Biljartclub De Deken : Gezellig en Sportief Biljarten

AUTO-onderdelenshop.be 
 

Merckx wint eerste 3CC toernooi in Seoul en pakt prijzenpot van 40.000$
Merckx pakt nu ook de oppergaai van de Verhoeven Open in het Carom Café, Flushing New York
 
5 - 11 Augustus, McCreery invitatie toernooi 'Champion of Champions', Long Island New York.  Prijzenpot 600.000$. Uitslag : 1. Caudron 155.000$, 2. Merckx 100.000$, 3. Jaspers 70.000$, 4. Sayginer 60.000$.

BC De Deken is een biljartclub waar nog alle carambole-disciplines worden beoefend en waar gezelligheid en sportiviteit op de eerste plaats komen.  BC De Deken is een door de stad Antwerpen officieel erkende sportclub en biedt haar leden een veilige sportomgeving aan.
 
BC De Deken is aangesloten bij de KBBB (Koninkijke Belgische Biljartbond). Naast de individuele competities wordt er voornamelijk in ploegverband gebiljart in de NIDM (Nationale Interclub Driebanden Matchtafel) en de BWM (Beker Willy Meulders). Elk lid is vrij om al dan niet in competitieverband te spelen.  
 
Onze biljartclub werd opgericht in 2008 en is gevestigd in Taverne De Deken te Merksem op de hoek van de Bredabaan en de Oudebareellei. Vrijdagavond is de clubavond. In het lokaal zijn meerdere biljartverenigingen gehuisvest, van topclubs tot vriendenclubs.  
 
De prachtige biljartzaal achteraan telt 3 kleine (2m10) en 3 matchbiljarts. Vooraan staat nog een kleine biljarttafel (2m10). Met ploegen in 1ste en 2de nationale afdeling zie je in lokaal De Deken regelmatig wereldtoppers tegen elkaar uitkomen in het driebanden. 

 
Afbeelding invoegen
 

Afbeelding invoegen


Foto's van de biljartzaal van Taverne De Deken te Merksem.

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

Populaire pagina's : Driebandensystemen - 3 Cushion Systems , Beter Biljarten - Introduction , Carrom
Luis Alberto Venosa's new book : New billiard books