Adres, openingsuren, telefoon, openbaar vervoer, parking

Adres : Taverne De Deken, Oudebareellei 1, 2170 Merksem.       Tel :0032 (0)3 645 80 50. De zaak biedt ook kleine snacks aan zoals spaghetti, lasagne, croque monsieur.

Openingsuren : De zaak is alle dagen open.

Maandag - Vrijdag : 9u30 - ten laatste 1u

Zaterdag : 10u - ten laatste 1u

Zondag : 10u - 20u

Taverne De Deken is gevestigd op de hoek van de Bredabaan met de Oudebareellei.  De biljartzaal bevindt zich achteraan.

Met het openbaar vervoer: Zowel tram als bus stoppen nabij op de Bredabaan, halte Oudebareel of Viktor Roosens. Tram 2 en 3, bussen 33, 600, 601, 602, 605, 610, 620, 621. Voor bussen komende van Kapellen kan men aan de Carrefour te Schoten overstappen op tram 3. Komende van het Centraal Station te Antwerpen kan men daar tram 3 nemen.

 


 


Met de wagenAls u aan Taverne De Deken via de Bredabaan de Oudebareellei inslaat kan u 30m verder voor Shurgard rechts een publieke gratis parking oprijden met een 100-tal plaatsen. 

Deze parking kan ook opgereden worden vanaf de Bredabaan net voorbij de verkeerslichten 100m voor Taverne De Deken komende vanuit de richting Antwerpen.

Je kan eenvoudig een Routeplan bekomen door op Kaart/Route te klikken op deze website.  Vervolgens klik je op "Route plannen" dan zie je automatisch de ligging van BC De Deken.  Als je dan nog je postcode ingeeft krijg je een uitgewerkt routeplan.

Meestal kan u via de achteringang aan de parking de zaak binnenstappen.  Anders dient u rond te wandelen en de ingang aan de voorzijde van het café te nemen die u op de foto bovenaan ziet.